Vitis

Vytvořené odpovědi

Prohlížíte 6 příspěvků - 16 z 16 (celkem z 16)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: #186380

    Vitis
    Účastník
    Poslat vzkaz

    1Vec přírodní je bentonit ( je to jilovita castice) 2 muzete pouzit jen bentonit.nebo pomocne jako.vyzina (mechyrky ryb) vetsina veci kolem.vina.jsou prirodniho.charakteru takze si.neplest bio naturalni a prirodni.To co popisujete je termolabilni.bilkovina

    odpověď na: mléčné-jogurtové aroma u SV #186378

    Vitis
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Podle me se rozjelo.jablecno mlecna.fermentace.jedine dobre kyselina jablecna se meni na.mlecnou .Vina sou pak sametovejsi .držet pri aspon 20 stupnich at v klidu dojede a nezhorknou

    odpověď na: #169552

    Vitis
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Na kolik to vyslo?? Predelani a na.kolik vyjde jeho.varianta.kostku.mamq

    odpověď na: #164116

    Vitis
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Normalne u toho jsem a jakoby plnim lahve ( 2l ) . Spis nejak bojuju stim strojem celkove porad nejak netesni nema vykon vic nez 100 lahvi za hodinu

    odpověď na: Peprovitost u VZ #163341

    Vitis
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Peprove tony (korenitost byva charakteristickym prvkem VZ.Neco jako broskve ci koprivy u Svg . Jde o korenitost u mladasich suchych vetltlinu ktere nemaji vyssi privlastek . Hodne typycke jaou ze znojemska ci rakouska

    odpověď na: Založení společného vinařství #155492

    Vitis
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Investice dobrá otázka je jaké je staří vinohradu a jestli je registrován.Pak je jednoduché první sklizeň prodat a za zisk koupit malý sklep.V případě pokud bude chtít pomoct či radu můžete se na mě obrátit věřím, že se dokážeme domluvit.

Prohlížíte 6 příspěvků - 16 z 16 (celkem z 16)