1Vec přírodní je bentonit ( je to jilovita castice) 2 muzete pouzit jen bentonit.nebo pomocne jako.vyzina (mechyrky ryb) vetsina veci kolem.vina.jsou prirodniho.charakteru takze si.neplest bio naturalni a prirodni.To co popisujete je termolabilni.bilkovina
Podle me se rozjelo.jablecno mlecna.fermentace.jedine dobre kyselina jablecna se meni na.mlecnou .Vina sou pak sametovejsi .držet pri aspon 20 stupnich at v klidu dojede a nezhorknou
Peprove tony (korenitost byva charakteristickym prvkem VZ.Neco jako broskve ci koprivy u Svg . Jde o korenitost u mladasich suchych vetltlinu ktere nemaji vyssi privlastek . Hodne typycke jaou ze znojemska ci rakouska
Investice dobrá otázka je jaké je staří vinohradu a jestli je registrován.Pak je jednoduché první sklizeň prodat a za zisk koupit malý sklep.V případě pokud bude chtít pomoct či radu můžete se na mě obrátit věřím, že se dokážeme domluvit.