Ondro, a co se týče chuti jaká je tedy Mery – více květnatá nebo muškátová?
Pro Moll: zas je ale pravda, že na Vysočině přece jen bude tlak chorob vyšší…
vino mám jen pro sebe, tudíž vše v demižonech, ale mám velkou lednici kam se vejde i velký demižon a aplikoval jsem to vloni na rýňáku a jsem s výsledkem spokojen, takže budu dělat něco podobného
na zahradě.cz byla často cenzura a tak se mnozí odtamtud vytratili – co já vím
já dnes započal s vyvázáním stolních odrůd, zítra půjdu již vyvazovat moštové, ohýbá se to dobře tak nebudu otálet, dnes se naply dráty tak hurá se opalovat
pokud budu v zimě dva mesice mimo domov a nebudu moci míchat, bude to mít nejaky vyraznejsi vliv na budoucí víno..? a po návratu začít znovu míchat nebo to už nechat být?
Nezná někdo prosím web, na kterém je něco ve smyslu: odrůda ta a ta- dává na břidlici víno v chuti to a to…
podložím mám prachovec a břidlici a rád bych znal jaké chutě mohou mít odrůdy na tomto podloží.