Úvodní stránka › Fóra › Vinařská sekce › Přesíření
Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel grower a poslední změna proběhla 28.1.2014.
Při výrobě vína jsem jej přesířil pyrosyřičitanem draselným. Jak je možno přesíření zlikvidovat?
zaleží na kolik to mate zasiřené ale hlavně chce to čas
toho vína je a kolik je tam nyní síry? jde o mladé víno??
podivej se o stranky dolu je tam toho plno
pokud jste přisířil hodně je veká pravděpodobnost že se síra náváže a to pak jde cítit. Nařeit jiným vínem bych dopručil.
Jméno (vyžadováno):
Email (nebude zveřejněn) (vyžadováno):
Web:
Zadejte přímo cílovou URL adresu
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu