Přesíření

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Přesíření

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  grower a poslední změna proběhla 28.1.2014.

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #151423 odpověď

    Pavel H

    Při výrobě vína jsem jej přesířil pyrosyřičitanem draselným. Jak je možno přesíření zlikvidovat?

    #151424 odpověď

    Kozlik

    zaleží na kolik to mate zasiřené ale hlavně chce to čas

    #151425 odpověď

    cechura09

    toho vína je a kolik je tam nyní síry? jde o mladé víno??

    #151429 odpověď

    amater

    podivej se o stranky dolu je tam toho plno

    #151489 odpověď

    grower

    pokud jste přisířil hodně je veká pravděpodobnost že se síra náváže a to pak jde cítit. Nařeit jiným vínem bych dopručil.

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)
Odpověď na: Přesíření
Osobní informace: