Odkysekení

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Odkysekení

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  MOLL a poslední změna proběhla 13.10.2014.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #152483 odpověď

    pepazdepa

    Zdravím, chtěl by se zeptat jak odkyselit víno. uz sem pouzil uhlicitan vapenaya odboural tak 2g kyseliny ale stále je víno kyselé, ttak nevim co s tím..myslíte že se dá srazit nejaká kyselina i vymražením vína? dííky 🙂

    #152486 odpověď

    MOLL

    pomůže málo. JMF a ležení víc. Další možnost je kyselinu uhladit zbytkovým cukrem. Třeba z něj udělat vermut.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
Odpověď na: Odkysekení
Osobní informace: