doslazování

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce doslazování

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  jara.f a poslední změna proběhla 2.10.2014.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #152405 odpověď

    juniorspyce

    Mám ještě jeden dotaz, doslazovali jste někdy už rozkvašený mošt?….Má to vliv na chuť? co na to kvasinky?

    #152407 odpověď

    MOLL

    Je lepší!

    Jen si mlaskaj!

    #152411 odpověď

    jara.f

    Někdy je mlčeti zlato…

    Pokud hrozny samotné neměly dost cukrů ( což není letos nic neobvyklého ) a mošt nebyl před kvasem doslazen na cca 19 – 21, je lepší ho ještě dosladit, aby měl na konci kvašení nějaký alkohol. Vyhnete se spoustu problémům spojených s nízkou hodnotou alkoholu.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
Odpověď na: doslazování
Osobní informace: