Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  stary zanek a poslední změna proběhla 22.10.2014.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #152557 odpověď

    Anonym

    špatně kvasy hnědne mam přidat sul viživu nebo stahnout

    #152561 odpověď

    stary zanek

    Tezko rict, z toho co pisete se to da tezko uhadnout.

    Kdyz budu predpokladat, ze se jedna o bily most, nekrteny, doslazeny na 21 NM, neodkaleny a lisovany pred mesicem, tak je uz asi z vetsi casti prokvaseny. Jestli hnedne jen v povrchove vrstve, tak by melo stacit dolit skoro doplna a roznichat kvasnice ze dna. Jestli je uz dost zoxidovane, tak bych to stahl z kvasnic a zasiril, kdyby v tom bylo jeste dost cukru tak pridal kvasnice ze zdraveho mladeho vina.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
Odpověď na:
Osobní informace: