JAK NA ANGREŠT VE VÍNĚ ?

Úvodní stránka Fóra Vinohradnická sekce JAK NA ANGREŠT VE VÍNĚ ?

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  Nechran a poslední změna proběhla 8.5.2015.

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #153483 odpověď

    malý vinař z Čech

    Z úrody loňského Hibernalu ,MI 5/26 a Laurotu jsem vyrobil vína sice zdravá , ale s výrazným angreštovým buketem i chutí. Dá se to nějakým způsobem napravit ?

    #153485 odpověď

    MOLL

    nevím, ale zajímaly by mne použité kvasinky

    #153489 odpověď

    grower

    Co chcete napravoovat ? Buďte rád že to tam máte!!

    #153491 odpověď

    stary zanek

    Tony angrestu ve vuni a chuti jsou casto spojovany s pozustatkem projevu po americkych druzich revy pouzitych jako donoru rezistence. Nekdy je to citit dost a asi to nabyva na intenzite v pripade mene vyzralych hroznu. Hibernal je tim typicky.

    Castecne se to da omezit silnym vycerenim bentonitem. Sice strhnete aroma jako celek, ale vic by se mely snizit prave hybridni tony. Aspon se to tak pise. Ja mam zkusenost, ze se to v Malverine do roka rozlezi a zustane po tom pekna plna vune a chut.

    #153510 odpověď

    Nechran

    Liščina – nevyzrálé hrozny hybridů.

    pokud to není chuťově protivné až odporné neřešil bych to .

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)
Odpověď na: JAK NA ANGREŠT VE VÍNĚ ?
Osobní informace: