jmf v červeném

Úvodní stránka Fóra Vinohradnická sekce jmf v červeném

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  Tom.Dvorak a poslední změna proběhla 20.10.2013.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #151102 odpověď

    Tom.Dvorak

    zdravím, jelikož můj dotaz níže pomale upadá v zapomnění, zkusím se zeptat ještě jednou. Chlapi, je možné aby mi běžela JMF bez vzniku těch typických smrádků? Díky.

    #151109 odpověď

    ustastnych

    Ty smrádky vznikají až po skončení,když je jablečná odbouraná a bakterie začnou odbourávat kys.citronovou.Používat proto bakterie Citrát negativní,kde tento problém není, odbourávka se zastaví a víno se normálně zasíří. :-))

    #151112 odpověď

    Tom.Dvorak

    teď už se zdá že jablečná ustoupila, víno je hladší. A už z toho něco cítit jde. použil jsem bakterie viniflora oenos. Teď tedy nechat doběhnout, potom nechat odvětrat a zasířit.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
Odpověď na: jmf v červeném
Osobní informace: